Ahogyan azt karácsonyi levelünkben jeleztük, az évvégi ajándékokra és üdvölőlapokra szánt összeget hátrányos helyzetű gyerekek támogatására fordítjuk. Köszönjük a puzzle kirakása révén nyújtott „bíztatást”.  Ígéretünk szerint minden új játékos esetén 300 forinttal emeltük meg az összeget. Csak emlékeztetőül, erről a játékról volt szó:

Karácsonyi puzzle

Jogos a kérdés, hogy mennyi támogatás is gyűlt össze ezen a módon?

Nos, a mai napig 126 játékos rakta ki a puzzle-t. (sokan voltak, akik a versenyszellemtől hajtva nem is egyszer, hanem akár 8-10 alkalommal is nekifutottak a rekordkísérletnek…). A 126 játékos 300 forintja mindösszesen 37.800 Ft-ot jelent, ezt kerekítjük fel 50.000 Ft-ra, azaz a Bátor Tábor Alapítványnak és a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak egyaránt 25-25 ezer forintot utalunk el.

Köszönjük a „bíztató” közreműködést és köszönjük a megerősítő visszajelzéseket is!

Szándékaink szerint az idei évben szélesebb közönség bevonásával és persze eredményes céges működéssel még nagyobb összeget fogunk az arra rászorultaknak juttatni.   

És a dolgok a helyükre kerülnek…

HDTeam

Kiss József – Puskár Ildikó – Kovács József

Ps: nem a verseny volt az elsődleges cél, de természetesen gratulálunk az első helyezett, leggyorsabb kirakónak, aki „balázs” volt 15 másodperces eredménnyel…

Demo Description


HDTeam ajánlatkérés

[Kérjük minél több információt adj meg a pontos ajánlat érdekében!]

This will close in 0 seconds

Share This